Werkwijze

Onze werkwijze

Je drukwerk mogen we dan wel we in 1-2-3 realiseren, onze sterke service, kwaliteit en piekfijne afwerking zijn keer op keer doorslaggevend.

1. Persoonlijk advies

Van flyers en bouwplannen over belettering en autowraps tot gadgets en textiel bedrukken, onze mogelijkheden zijn enorm. Daarom luisteren we eerst graag naar wat jij voor ogen hebt. Welk soort drukwerk wil je? Wat is het budget? Welke timing staat hier tegenover? Op basis van deze inzichten kunnen we heel gericht een voorstel ontwikkelen.

2. Eigen ontwerp of laten vormgeven?

Lever je drukbestanden aan? Dan controleren we die en staan we in voor een snelle afhandeling. Wanneer je ons het ontwerp toevertrouwt, staat een team van designers voor je klaar. Op basis van jouw wensen werken zij een aantal ontwerpen uit waarna jij een paar voorbeelden van het mogelijke eindresultaat te zien krijgt – transparante offerte inclusief. Samen finetunen we richting het gewenste resultaat.

3. Vakkundige realisatie

Start printing! In onze drukkerij in Beveren of Deinze krijgt alles vorm. We drukken visitekaartjes en briefpapier, vouwen presentatiemappen, verlijmen brochures, werken gadgets af en bereiden belettering voor. Is je drukwerk klaar? Dan maken we een afspraak voor afhaling, installatie of verzenden we het in heel Europa. Ook de bus-aan-busverdeling van je drukwerk kunnen wij organiseren.

Een afspraak maken om je drukwerk te bespreken?