Werkwijze

Eerst luisteren we naar u als klant.

U bent een industriële of particuliere klant, een grafisch ontwerper, een kleine zelfstandige of een grote multinational. U levert ons uw drukbestanden aan, wij controleren die en zorgen voor een snelle en kwalitatieve print of druk van deze. Daarnaast kunnen wij ook mee instaan voor het ontwerp. Eerst luisteren we naar u als klant wat de noden zijn. Wat heeft u in gedachten? Heeft u zelf een idee van ontwerp? Welk budget is mogelijk? Wanneer wil u dit gerealiseerd zien? … Op basis daarvan stellen we een aantal gerichte vragen die ons al in een specifieke richting brengen.

Ons team van ontwerpers kunnen op basis van foto’s een visualisatie opmaken van hoe het eindresultaat er zou uitzien, met verschillende opties, terwijl u van ons eveneens een gedetailleerde en modulaire offerte ontvangt, dan zijn er geen verrassingen achteraf.  

Indien we eruit zijn wat het moet worden, gaat de productie aan het werk. We kunnen veel in-house, maar doen ook beroep op vaste leveranciers die ons allerlei materialen kunnen leveren, alle mogelijke gadgets en textiel bvb kunnen worden aangekocht en bedrukt…

Zodra deze klaar zijn wordt u verwittigd en kan u de bestelling komen ophalen of leveren we die, overal binnen Europa, standaard of in spoed. We kunnen desgewenst ook instaan voor de installatie. Wij organiseren ook de verdeling van uw drukwerk of magazine via de post of huis-aan-huis verdelers.

Onze klanten variëren van de mama die geboortekaartjes wil laten drukken, tot de multinational waarvoor we een exclusieve webshop ontwikkelen en wereldwijd voorzien in de aanlevering van alle drukwerk, textiel en gadgets.. 

Interesse in één van onze producten?

Contacteer ons dan vrijblijvend