About

De referentie in het Waasland voor print en sign

House of Print lijkt een nieuwe naam in het druk- en printlandschap, maar we zijn reeds meer dan 30 jaar actief onder de naam Fast Copy, dé referentie in het Waasland voor print en sign.

Door de continue groei en uitbreiding van het gamma merkten we dat de naam de lading niet meer dekte. We zijn immers al lang veel meer dan enkel een fast copy provider. Daarnaast zijn onze activiteiten zodanig divers geworden, dat we deze logischerwijze hebben opgesplitst in twee entiteiten, House of Print en Levanto, dat de signing activiteiten verderzet.

House of Print: drukkerij in Beveren

Met House of Print focussen we ons vandaag op drukactiviteiten. Als onestopshop staan we in voor drukwerk op papier, belettering en het bedrukken van gadgets en textiel. We verzorgen je project van ontwerp tot levering of plaatsing. 

In ons copycenter in Beveren kun je in de self copy documenten printen, scannen en kopiëren. Voor het inbinden en verder afwerken kun je rekenen op ons ervaren team. In de winkel kun je trouwens ook tal van kantoormaterialen aankopen en vind je Brother printers en een ruime selectie toners en toebehoren.

Kom langs in ons copycenter in Beveren!