Wie zijn we?

De referentie in het Waasland voor print en sign

House of Print lijkt een nieuwe naam in het druk- en printlandschap, maar we zijn reeds meer dan 30 jaar actief onder de naam Fast Copy, dé referentie in het Waasland voor print en sign. Door de continue groei en uitbreiding van het gamma hebben we enerzijds gezien dat de naam de lading niet meer dekt, we zijn al lang veel meer dan een fast copy provider. Anderzijds zijn onze activiteiten zodanig divers geworden, dat we deze logischerwijze hebben opgesplitst in twee entiteiten, House of Print en Levanto, dat de signing activiteiten verderzet.

House of Print bouwt dus verder op de print en druk activiteiten van Fast Copy. Bij ons kan u terecht voor alle drukwerk, digitaal en offset, zowel op papier als karton, kantoormaterialen, folders, brochures, posters etc.. Daarnaast leveren wij ook alle mogelijke gadgets, stickers, textiel, kalenders, plannen, banners en posters. House of Print is tevens officiële verdeler van Brother printers en verkoopt alle merken van toners en cartridges, direct uit stock. Deze kan u kopen in onze winkel, waar u ook tal van kantoormaterialen terugvindt, en vooral onze self copy een druk bezochte plaats is. Kopieer scan en print uw documenten zelf bij ons, aan de laagste kost, in onze self-copy center, en laat ze daarna afwerken of inbinden in ons atelier.

Wij printen en drukken niet alleen uw producten maar zorgen desgewenst ook voor het ontwerp, de levering en de installatie. Met ons jong en dynamisch team zijn we dagelijks in de weer om voor u de beste oplossing te bieden, zowel naar ontwerp, tijd, kostprijs als duurzaamheid.   

Interesse in één van onze producten?

Contacteer ons dan vrijblijvend